• info@fijnelunch.nl
 • Even bellen?

  06 - 13 86 88 79
 • € 0,00
  0

  Je hebt nog geen producten in je lunchzak.

  Een stijlvol aangeklede lunch met een temperamentvolle bite!

  De kracht van fijnelunch.nl is dat wij enkel werken met verse en huisgemaakte producten. Vroeg in de ochtend worden onze keukens voorbereid. Ons brood wordt dagelijks vers gebakken door onze huisbakker, de groenteboer brengt ons dagelijks verse producten waarmee wij onze soepen, salades en sauzen volgens huisrecept vers bereiden.

  Nadat je een bestelling geplaatst hebt gaan wij direct aan de slag om je bestelling in één van onze keukens klaar te maken. Vervolgens stappen onze bezorgers in de auto om de bestelling op het gewenste tijdstip te bezorgen. Natuurlijk kun je de bestelling ook komen afhalen bij één van onze winkels.

  Wij komen indien gewenst zo snel mogelijk bezorgen. Bestellingen kunnen contant betaald worden aan onze bezorger. Bedrijven kunnen ook op rekening bij ons bestellen. Bestellingen die afgehaald worden kunnen ook met de PIN betaald worden.

  Broodjesservice

  Onze broodjesservice is ideaal voor jou en je collega's, vrienden of zakenpartners die tussen de middag een "lekker broodje" willen eten. Wij onderscheiden ons door te werken met huisgebakken brood dat vers en origineel belegd wordt. Onze nette verpakking zorgt ervoor dat het plaatje compleet is en natuurlijk komen wij de bestelling bezorgen.

  Groepslunches

  Wij bieden oplossingen voor alle vormen van lunch op locatie, zowel voor kleine gezelschappen als voor grote groepen.

  Buiten het feit dat wij ook met de groepslunches enkel met verse producten werken, schenken wij ook aandacht aan de presentatie in welke vorm dan ook. Groepslunches zijn geschikt voor op de vergadertafel maar ook uitstekend toepasbaar in buffetvorm.

  Wij hebben zeven arrangementen samengesteld om jullie een idee te geven waar wij voor staan. Uiteraard kunnen jullie speciale verzoeken indienen. Wij komen graag in gesprek en denken mee over oplossingen.

  Onze lunches zien we natuurlijk graag in actie!

  Een greep uit lunches die we onlangs hebben mogen verzorgen. Zelf fijne foto gemaakt? Deel ze met ons op Facebook & Instagram!

  Onze klanten, die vinden er wat van!

  Als jij hebt genoten van je lunch dan showen wij dat maar al te graag. Laat via info@fijnelunch.nl weten hoe het jou gesmaakt heeft!